В среща от 7-ия кръг в efbet Лига Левски приема

...
В среща от 7-ия кръг в efbet Лига Левски приема
Коментари Харесай

В Левски готвят трансфер, Гонзо води Локо Пд на Герена

В среща от 7-ия кръг в efbet Лига Левски приема Локомотив Пд. Срещата е на 24 август (събота) от 20.30 ч. и ще бъде излъчена директно по DIEMA SPORT, PLAY DIEMA XTRA и в развиване в GONG.BG.

Добрите вести в Левски са свързани с бързото възобновяване на Тиам, макар че той пропуща мача с Локомотив Пд. Големи са възможностите му обаче да играе във безконечното дерби с ЦСКА на 1 септември. На разположение на Хубчев за мача с Локомотив Пд ще бъдат Живко Миланов, Мартин Райнов и Иван Горанов.

Седмицата на Герена не мина и без тематиката за прехвърляния. "Сините " чакат отговор от левия бек на Айнтрахт Франкфурт Талеб Тауата, в това време италианският Фрозиноне готви нова оферта за Станислав Костов.

Двама от чужденците получиха повиквателни за националните тимове на страните си - вратарят Миятович за Черна гола и Робърта - за Кюрасао. Трима от играчите пък бяха включени в състава на младежкия народен тим за мачовете през септември - Станислав Иванов, Илия Юруков и Здравко Димитров.

Любимецът на "сините " почитатели Георги Иванов-Гонзо ще пристигна на Герена за първи път като състезателен шеф на Локомотив Пд. Треньорът Бруно Акрапович пък разкри, че на 99 % ще възобнови контракта си с клуба и по този начин успокои "черно-белите " почитатели.

През седмицата на проби в тима пристигна 17-годишен футболист от Косово, който ще се опита да впечатли треньорския щаб.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР