В средата на юни ще бъде пусната в продажба преносимата

...
В средата на юни ще бъде пусната в продажба преносимата
Коментари Харесай

ASUS подобри производителността на ROG Ally в енергоефективен режим

В средата на юни ще бъде пусната в продажба портативната геймърска подпора ASUS ROG Ally. В момента компанията е заета с завършването на софтуера на устройството и съгласно последната информация е постигнала забележителен прогрес в тази посока. По-специално, ASUS съумя да усили продуктивността на ROG Ally в енергоефективен режим.

В ранните прегледи на ASUS ROG Ally беше демонстрирана релативно неприятна продуктивност при ниски равнища на TDP. Например, с ограничаване от 15 вата, устройството от време на време отстъпваше на Steam Deck, който е оборудван с по-слаб процесор. Последната актуализация на фърмуера поправя тази обстановка и в този момент продуктивността на ROG Ally в енергоефективен режим е сравнима с тази в AyaNeo 2S, основан на процесора AMD Ryzen 7 7840U.

Официалното стартиране на ASUS ROG Ally е планувано за 13 юни. На този ден флагманският модел с 512 GB непрекъсната памет, 16 GB оперативна памет LPDDR5-6400 и процесор AMD Ryzen Z1 Extreme ще бъде наличен за покупка. Конзолата, припомнете си, предлага осем Zen 4 ядра и интегрирана RDNA 3 графика с 12 Compute Units. Препоръчителната цена на топ-версията на ROG Ally е $699/€799 (САЩ/Европа).

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР