В средата на този месец проектантът арх. Георги Савов ще

...
В средата на този месец проектантът арх. Георги Савов ще
Коментари Харесай

Община Пловдив получава пълния проект на стадион „Христо Ботев“ на 15 февруари

В средата на този месец проектантът арх. Георги Савов ще входира цялостната модифицирана планова документи за стадион „ Христо Ботев “ в община Пловдив.

Савов  удостовери пред кмета Здравко Димитров крайния период, макар здравословните проблеми в екипа си, дружно с настоящите количествени сметки. Това стана ясно на днешната регулярна среща, на която участваха Здравко Димитров, заместник-кметът  Пламен Райчев, основният проектант Димитър Ахрянов, шефът на компанията реализатор Илиян Филипов, проектант Савов и надзорникът Атанас Ангелов.

„ На базата на новите количествени сметки ще бъде остойностена работата по плана и ще стане ясно какъв размер от строително-монтажните действия ще бъдат осъществени с отпуснатите от страната 25 млн. лева с Данък добавена стойност. Търсим всички разновидности да бъде построена и козирка на целия стадион, с което да удовлетворим желанието на почитателите “, разяснява кметът Здравко Димитров. Той предложения на идната среща идния вторник представители на ПФК „ Ботев 1912 “ АД, които да се срещнат с напредъка на дейностите по плана. По-рано на оперативка при зам.-кмета Райчев представители на ОД на Министерство на вътрешните работи и работа „ Пожарна сигурност и отбрана на популацията “ се срещнаха с плана и дадоха своите рекомендации, според сигурността на феновете и готовност на оборудването против хулигански изстъпления.

Преградни огради към бранша за посетители, високи минимум 2,5 м., както и предугаждане на план за видеонаблюдение, обхващащо всички седящи места и подстъпите към стадиона, бяха рекомендациите на началника на бранш „ Специализирани полицейски сили “ гл. контрольор Красимир Антонов. Старши контрольор Йордан Ангелов – шеф група ДПК към „ ПБЗН “ изиска пожарни хидрантни кранове наоколо до терена, с цел да бъдат употребени при положение на потребност за зареждане на дежурните противопожарни коли.

Проектът за видеонаблюдение ще бъде входиран за координиране в полицията незабавно откакто бъде подготвен. Кметът Здравко Димитров и изпълнителят на дейностите по плана Илиян Филипов разгледаха опцията за разработване на олекотена покривна структура от винил, с каквато е затрупан стадионът на „ Бешикташ “ в Истанбул. Такава структура няма да наруши изискванията на публичната поръчка, само че може да форсира доста завършването на козирката.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР