В средата на този месец Apple представи таблетния компютър iPad

...
В средата на този месец Apple представи таблетния компютър iPad
Коментари Харесай

В новия iPad mini е открит проблем с екрана

В средата на този месец Apple показа таблетния компютър iPad mini, основан на най-новия фирмен процесор A15 Bionic. Миналата седмица новият таблет към този момент беше в ръцете на купувачите, само че някои от тях видяха така наречен „ефект на желето“, когато изображенията от другите страни на екрана се превъртат с друга скорост. Това е изключително видимо при портретната ориентировка по време на сърфиране в мрежата и обзор на уеб-сайтове.

„ Ефектът на желето “ е по-трудно видим, когато употребявате пейзажната ориентировка, само че в случай че сте привикнали да сърфирате в мрежата на таблет, то тогава несъмнено ще Ви направи усещане. Съобщенията за този проблем започнаха да идват малко откакто iPad mini беше пуснат в продажба. В момента не е известно какво тъкмо е предизвикало казуса, защото повода за възникването му може да се крие както в хардуера, по този начин и в софтуера. Към момента, чиновниците на Apple се въздържат от мнения по въпроса.

Проблемът с превъртането на уеб-страниците в портретен режим няма безусловно да попречи на потребителите, изключително на тези, които са привикнали да употребяват таблета в пейзажен режим. За останалите обаче „ резултатът на желето “ може да се окаже неприятна изненада. Понастоящем не е известно какъв брой необятно публикуван е казусът с екрана. Очевидно Apple прави оценка обстановката и създава способи за решение на казуса, след което представителите на компанията ще разясняват този въпрос.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР