В средата на миналия месец, типично по български чукахме на

...
В средата на миналия месец, типично по български чукахме на
Коментари Харесай

COVID-19: Втора възможност или краят на всички усилия в Левски?

В средата на предишния месец, типично по български чукахме на дърво, надявахме се, че коронавирусът няма да доближи до територията на България. Всичко това към този момент е в предишното. Фактите са налични и идентични за всички ни. В Европа, а за какво не и по целия свят.

Естествено българският спорт, в частност футболът ни, не прави изключение .

Всички наши професионални и непрофесионални тимове получиха опцията да потвърдят, че са способни да оцелеят в по този начин създалата се обстановка.

И без това част от отборите ни в по-малките обитаеми места едвам кретаха и бяха на лимита на оцеляването си. Сега всичко се трансформира. И за тях .
 Коронавирусът изправи футбола пред още един проблем
Коронавирусът изправи футбола пред още един проблем

Свързан е с договорите на играчите

Клубът, който вълнуваше най-отчетливо аудиторията преди експлоадирането на пандемията с COVID-19 безспорно беше Левски .

Зложелателите на " сините " се надяваха да ги сполети неприятна орис и клубът да банкрутира.

Феновете на Левски пък потвърдиха , че няма граници на поддръжката им, разделяйки фамилния си бюджет сред своята фамилия и клуба. Без никаква подигравка в казаното. Привържениците на столичния клуб дадоха образец за цяла Европа , а сътвориха и редица прецеденти, с неизчерпаемата си поддръжка и емпатия по отношение на обичания си клуб.
 Идеята на почитателите беше призната: От Левски ще пуснат в продажба
Идеята на почитателите беше призната: От Левски ще пуснат в продажба " виртуални билети "

" Поредната огромна цел пред " синята " общественост - разпродаден стадион на мач без аудитория! "

На " Герена " се оправиха чудесно в привидно безнадеждната обстановка и демонстрираха степен на организация и подплатено самочувствие, на което могат да завидят освен наши, само че даже и огромни непознати клубове .
 Снимка 470252
Източник:

Но коронавирусът пристигна и в страната. Не ни подмина .

Конкретно от позиция на ръководещите футболния Левски, новината сигурно първоначално не изглеждаше по никакъв начин добра . Виртуалните билети за Лудогорец задминаха заложената цел от 10 000 продажби, а тъкмо тогава стана ясно, че мач няма да има.
 Феновете на Левски закупиха 10 898 колекционерски билета за мача против Лудогорец
Ръководството на Левски: 10 898 преподадени урока по обич!

" Сините " почитатели закупиха сериозна численост колекционерски билети за неосъществения мач с Лудогорец

Какви са гледните точки в по този начин създалата се обстановка?

Положително или негативно е сбъдването на желанието на шефа на " сините "?

От една страна , в Левски разноските няма да изчезнат.

Все още чиновниците, спортно-техническите щабове в другите възрастови групи, футболистите и всички останали ще продължат да чакат своето трудово заплащане . Но при изискване, че не играят, че мачове няма, изявите в социална среда са невъзможни, не е ясно на каква база ще се " появяват " доходи.
 Снимка 468113
Източник:

Онлайн активността и непрекъснатият поток от хрумвания и стойностни маркетингови хрумвания на управлението ще водят до добавяне на нови суми към клубната каса. Но намирайки се в застой, тимът мъчно ще спомага за позитивното развиване на обстановката. Ще наподобява по този начин, като че ли очакващите заплатите си футболисти тежат като воденичен камък на врата на така и така съществено надвесилия се над бездната клуб .

На основата на дейната политика на шефовете в Левски, сигурно напълно основателно ще се чакат свежи хрумвания, които най-малко да запазят темповете на избавление в досегашния им темп.
 Снимка 469920
Източник:

От друга страна , в Левски могат да се надяват на в допълнение разсрочване на някои от заплащанията, като разполагат с допустимо най-убедителния мотив - неналичието на доходи .

Може би тъкмо в този миг ще могат да бъдат отклонени част от разноските. Да бъдат забавени във времето. И ръководещите футболната институция Левски да получат времето за размисъл, от което очевидно се нуждаеха . Преди да попаднат във водовъртежа на събитията. И да се надяват да видят избавително протегната ръка. Малко хора си даваха сметка какво е да си футболист, треньор или шеф в клуба в сходна обстановка.
 Снимка 469927
Източник:

Може би протичащото се е късмет . Възможност за избистряне на всички хрумвания. За сформиране и следване първо на краткосрочни, а по-късно на дълготрайни проекти. Които да стартират поетапно да бъдат спазвани и изпълнявани.

Никой на " Герена " няма да допусне клубът да изчезне.
 Снимка 470524
Източник:

Левски ще продължи да го има, под една или друга форма.

Българския футбол ще го има, под една или друга форма.

Българският спорт ще продължи да съществува и да ни кара да се гордеем с произхода си. По един или различен метод.

Всички ние ще се оправим с това предизвикателство. С това безумно високо затруднение. Не е като да имаме различен избор .

Обединението е единствената опция. В спорта, а и отвън него .
 Снимка 427890
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР