В средата на месец май, BMW показа първите кадри и

...
В средата на месец май, BMW показа първите кадри и
Коментари Харесай

Вижте колко струва новата „тройка“ на BMW у нас

В средата на месец май, BMW сподели първите фрагменти и показа малко повече информация за фейслифта на последното потомство 3 Series. Седанът към този момент е разполагаем за поръчки в България, а също по този начин и в онлайн конфигуратора на немската марка. Заедно с това станаха ясни и цените на седана, който стартира от 75 150 лв. за базов модел с 2.0-литров бензинов мотор, автоматизирана трансмисия и задно предаване.
`Вижте

В базовото съоръжение са включени LED светлини начело и откъм гърба, два извити екрана в интериора, състезателен кожен волан, климатроник с три зони, автоматизирана трансмисия с пера зад кормилото, парктроник начело и откъм гърба, автопилот, 18-цолови джанти и избор сред бял и черен цвят. От BMW оферират над 15 разнообразни варианти за задвижване, в това число бензинови и дизелови мотори, както и плъг-ин хибридни версии. Цените, както към този момент споменахме стартират от 75 хиляди лв. за базов бензинов модел и 84 600 лв. за еднакъв дизелов автомобил. Най-разпространеният 2.0-литров дизел със 190 конски сили и 4х4 стартира от 99 хиляди лв. и 93 хиляди лв. за 2.0-литров бензин, още веднъж с 4х4.
`Вижте

Най-мощната бензинова версия с 3.0-литров мотор и задвижване на четирите колела стартира от 130 хиляди лв., каквато е и цената на еднакъв дизелов мотор. Плъг-ин хибрид с означението 330е пък се продава за 104 хиляди лв.. Тези цени, несъмнено са базови и могат да бъдат повишени, в случай че изберете варианти от конфигуратора като да вземем за пример цвят по желание, чиято цена може да доближи до 6 хиляди лв.. Джанти в размер от 19-цола също покачват цената с над 4 хиляди лв., както и самостоятелна тапицерия в комплект с озвучителна система за близо 10 хиляди лв.. Така известният М пакет прибавя още 3538 лв. към цената, до момента в който разширената му версия може да доближи до над 8 хиляди лв.. В композиция с други варианти, цената на колата може да доближи до над 140 хиляди лв..
`Вижте

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР