В средата на годината стана ясно, че подкастът на Джо

...
В средата на годината стана ясно, че подкастът на Джо
Коментари Харесай

Джо Роугън превзе и Spotify

В средата на годината стана ясно, че подкастът на Джо Роугън - The Joe Rogan Experience, ще смени стрийминг платформите и от Apple ще отиде към Spotify.
 The Joe Rogan Experience, Spotify и договорката, която Джо Роугън е сключил със стрийминг платформата за подкаста си
Колко милиона заплати Spotify за един от най-слушаните подкасти

Джо Роугън е получил солидна сума

Промяната е реалност от 1 септември и за тези три месеца подкастът на Роугън съумя да превземе и Spotify. Сключвайки договорката с шведската компания, комикът имаше самочувствието, че води един от най-слушаните подскат предавния при съперниците им.

Е, към този момент може да каже същото и за Spotify. Защото съгласно Billboard, The Joe Rogan Experience е най-популярното аудио предаване за 2020 година в стрийминг платформата.

Сред останалите известни подкаст излъчвания са The Michelle Obama Podcast (на Мишел Обама) и Call Her Daddy. И тъй като годината е към своя край, от Spotify оповестиха и други забавни неща.
 Били Айлиш, Time Capsule изявлението ѝ за Vanity Fair и татуировката, която в никакъв случай няма да забележим
Татуировката на Били Айлиш, която в никакъв случай няма да забележим

Били се зарече

Като да вземем за пример, че най-стриймваният реализатор за 2020 година е Bad Bunny , а изпълнителка (за втора поредна година) - Били Айлиш . Най-стриймваната ария през последните 12 месеца пък е била Blinding Lights на The Weeknd с 1.6 милиарда слушания.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР