В средата на годината малко по малко стават ясни претендентките

...
В средата на годината малко по малко стават ясни претендентките
Коментари Харесай

Шофьорка на мотокар с амбиция за миска! Каква обаче е мисията ѝ?

В средата на годината лека-полека стават ясни претендентките за състезанията по хубост. Същото се отнася и за националните състезания. 

И в случай че някои хубавици, мечтаещи за лентата, могат да бъдат открити в моловете и салоните за хубост, то една 19-годишна красавица разрушава на пух и прахуляк тази визия. Запознайте се с с Ела Рийс!

Ела е на 19 година и е една от претендентките за купата Мис Англия. Тя работи в една мъжка сфера - кара мотокар, а компанията, на която служи, продава тежка техника за строителството.

Пред Daily Mail признава, че се е съгласила да взе участие в състезанието, с цел да окуражи останалите девойки да не се преценяват със стандартите.

Всъщност специалността ѝ не е по никакъв начин инцидентна. Още от дребна тя е " закърмена " с любовта към тежката техника, защото татко ѝ има бизнес в сферата. 

Наскоро приключила гимназия, Ела мечтае да приключи висше обучение, с чиято помощ да основе собствен личен бизнес.

" Сама правя работата си, не разгадавам на никого да ми оказва помощ. На хората обаче им е необичайно, когато се наложи да работя с тях ", разяснява тя.

Но шокирани са освен клиентите на компанията, за която работи, само че и сътрудниците ѝ. " Изненадани са, че вземам участие в състезания за хубост, възприемат ме като мъжко момиче ", признава Ела.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР