В средата на есента се опитваме да запазим максимално дълго

...
В средата на есента се опитваме да запазим максимално дълго
Коментари Харесай

Есенен грим със спомен за лятото

В средата на есента се опитваме да запазим оптимално дълго спомените от лятото. Слънчевият тен към този момент е избледнял, а по този начин ни се желае още веднъж да реализираме онази свежа и дискретна визия от топлите дни. dm вършат тази задача лесна и приятна.

Изберете палитра от натурални цветове и не прекалявайте с драматизма. Заложете на артикули и цветове, които ще създадат визията ви елегантна.

Като начало се погрижете за изравняването на тена на лицето. Слънчевите лъчи са оставили своя отпечатък върху кожата – пигментни петънца, по-тъмни зони и още някоя спомагателна бръчица. Фон дьо загар в цвят оптимално непосредствен до кожата е съвършената основа за пресен грим. заличава неравностите и фините бръчици и поддържа естествения баланс на влагата в кожата за свежа визия през целия ден.



За безпрепятствено нанасяне и оптимален резултат използвайте скосения. Кръглото дъно е уместно за нанасяне на основа на грима, а плоският връх се оправя със зачервяванията и нечистотиите по кожата.



Оформете веждите с молив за вежди. Финият щифт точно запълва дребни празнини. След това цветът може да се смеси с вградената четка и да се оформят обособените косъмчета. Водоустойчивата формула ви подсигурява съвършен и дълготраен резултат за целия ден.
Източник: elle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР