В средата на август тайфунът Хинамнор обхвана Южна Корея, като

...
В средата на август тайфунът Хинамнор обхвана Южна Корея, като
Коментари Харесай

Вижте суперколи за милиони, напълно унищожени от наводнение

В средата на август тайфунът Хинамнор обхвана Южна Корея, като аргументи безпорядък в корейските градове, в това число Сеул. Това, на което подчертаваме в този момент е гараж, намиращ се в корейската столица съдържащ няколко суперавтомобила и други коли от висок клас.
`Вижте

По-конкретно в гаража има няколко Lamborghini-та, McLaren, Porsche, Bentley, Mercedes-Benz и други... потопени под вода. Всички те, съдейки по фотосите от мястото на наводнението, не могат да бъдат възобновени.
`Вижте

Снимки на наводнения гараж се появиха в обществените мрежи. Гледката, снимана на тях, е в действителност депресираща: всички коли са покрити с пълен пласт тиня до покрива, което демонстрира цялостно потапяне в калната вода, вдигната от тайфуна.
`Вижте

Сред скъпите модели, съхранявани в гаража, са Lamborghini Aventador SVJ, Lamborghini Huracan Spyder, McLaren 570S, Porsche 911, Mercedes-AMG GT, Mercedes-Benz S-Klasse, Bentley Bentayga, Cadillac Escalade и Genesis G80. На фотосите се виждат и Kia EV6, Kia Carnival и Jeep Wrangler, които са не по-малко наранени.
`Вижте

Очевидно нито една от колите не може да бъде възобновена. Водата е наводнила всичко, като в тях може да са останали малко леко развалени елементи, които могат да бъдат избавени. Както и да е, по-нататъшната орис на удавените коли не се оповестява.
`Вижте

Общата цена на колите в този гараж също не е известна, само че най-скъпият суперавтомобил в гаража - Aventador SVJ - коства повече от половин милион $.
`Вижте

Миналата седмица следващ вихър връхлетя американския щат Флорида. Ураганът Иън унищожи домове и отнесе коли, в това число суперавтомобил McLaren P1, закупен чисто нов единствено преди седмица за сумата от съвсем милион $.
`Вижте

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР