В средата на август автомобил, в който е пътувала певицата

...
В средата на август автомобил, в който е пътувала певицата
Коментари Харесай

Бащата на пострадалото при катастрофата с Анелия дете: То никога няма да бъде същото

В средата на август автомобил, в който е пътувала певицата Анелия, катастрофира. При случая тогава тежко пострада 7-годишно дете, което беше превозено с медицински хеликоптер до „ Пирогов “. Едно от обвиняванията на бащата на потърпевшото дете беше, че никой в автомобила на Анелия не се е притекъл на помощ. Певицата от своя страна уточни, че бащата се е държал нападателно и ги е заплашвал.

Николай Бояджиев, бащата на потърпевшото дете, съобщи в Нова, че първичният тест за опиати е бил позитивен, само че кръвната проба е негативна.

Той описа, че незабавно след злополуката е извадил брачната половинка си и едното дете от колата, а другото дете е намерил отвън транспортното средство. „ Никой от прилежащия автомобил не направи опит да слезе, да ревизира дали сме добре, има ли потърпевши “, описа той. И добави, че не се е опитвал да счупи стъклото на другата кола, а е удрял по ламарините на колата. „ Съвсем обикновено, в случай, че никой не желае да ти окаже помощ “, добави Бояджиев. Той акцентира, че не е разговарял с никого от хората в другата кола.

Николай изясни, че „ автомобилът безусловно излез против мен, заобиколих преден удар и той ме удари в задна лява врата “. Бащата сподели още, че и двете му деца са били с колани.

„ Детето ми е с отстранен далак, към 10 см от червата, отстранен апендицит, шевове на главата, на крайници. Вече си е у дома, възвръща се, само че няма да е същото като преди случая “, показа Николай Бояджиев.

„ Госпожата сподели, че е значимото, че всички сме живи и здрави. Да, само че не е единствено това. Остават контузии, които ни унищожават и ни убиват “, сподели още бащата на потърпевшото дете.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР