В средата на април се заговори, че между Кайли Дженър

...
В средата на април се заговори, че между Кайли Дженър
Коментари Харесай

Колко сериозна е връзката на Кайли Дженър и Тимъти Шаламе

В средата на април се заприказва, че сред Кайли Дженър и Тимъти Шаламе прехвърчат искри. За първи път те се са срещнали по-рано тази година на събитие в Европа и очевидно са решили да си дадат късмет.
 Наистина ли Кайли Дженър и Тимъти Шаламе са новата звездна двойка
Наистина ли Кайли Дженър и Тимъти Шаламе са новата звездна двойка

Какво породи догатките

Преди месец източници на People потвърдиха, че двамата излизат дружно и се опознават. Малко по-късно пък стана ясно, че срещите им в действителност са чести - " всяка седмица " и имат " доста защо да си приказват ".

Сега, месец и половина след първичните твърдения за връзка сред Кайли Дженър и Тимъти Шаламе, още веднъж източник на People ни дава по-нова информация. По думите му те не престават да се любуват на компанията си, само че без да поставят етикет на връзките си. Когато и двамата са в Лос Анджелис прекарват време дружно, само че нищо съществено не се случва посред им.
 Снимка 620342

" На Кайли ѝ харесва да върви по срещи, само че главният ѝ фокус е да бъде майка. Тя просто желае да излиза без да има напън ", добавя източникът.

Кайли Дженър има две деца от някогашни си Травис Скот - 5-годишната Сторми Уебстър и 15-месечния Еър.
 Готова ли е Кайли Дженър за още деца
Готова ли е Кайли Дженър за още деца

И по какъв начин я е трансформирало майчинството

Тимъти Шаламе пък преди е бил сантиментално свързван с дъщерята на Мадона - Лурдес Леон, дъщерята на Джони Деп - Лили-Роуз Деп, както и Ейза Гонзалес.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР