В сравнителен план резултатите ни са близки до тези на

...
В сравнителен план резултатите ни са близки до тези на
Коментари Харесай

Бойко Борисов Се Похвали С Огромен Успех На Правителството!

В относителен проект резултатите ни са близки до тези на Италия, само че там наклонността е противоположна - към увеличение. Разнообразието на типовете марки, които се появяват се усилва до 1%.

Градовете, в които резултатите са по-високи от междинния % за страната са Асеновград, Перник, Благоевград. Докато в Пазарджик, Видин, Сливен, понижението е доста и съвсем двойно Главен комисар Христо Терзийски, шеф на " Национална полиция " съобщи, че за първото полугодие на 2018 година количеството нарязан тютюн, което е конфискувано е над 10 тона, което по количество е толкоз що се касае за цялата 2017 година

Заместник-главния прокурор Иван Гешев регистрира, че приходите в бюджета са съществени и посочи, че както върви няма да има какво да отчитаме.

Министърът на вътрешните работи Валентин Радев съобщи, че 10 568 039 са хванатите цигари. Образувани са 553 са досъдебните производства, отличници в това отношение са градовете - Пазарджик, Хасково. " Когато е обща борбата и резултатите са положителни ", уточни Радев.

Бойко Борисов съобщи, че битката продължава и службите няма да правят отстъпка. По думите му, с цел да не е кампанийно, би трябвало да има мощно ангажиране на управленията на тези посоки по обособени звена. По думите му, персоналното ангажиране на прокуратурата дава своя резултат.

Той посочи ролята на звеното в ГДБОП за битка с контрабандата. По думите му по този начин се получава двоен надзор. Борисов уточни, че не инцидентно бюджетът ни е на 2,25 милиарда остатък, а като е поел властта е бил на минус 1,7 милиарда лева.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР