В сравнение с вас Кирил и Асен са дърти вампири.

...
В сравнение с вас Кирил и Асен са дърти вампири.
Коментари Харесай

Борисов представи младите в листите на ГЕРБ: В сравнение с вас Кирил и Асен са дърти вампири

В съпоставяне с вас Кирил и Асен са дърти вампири. С тези думи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов се обърна към младите лица в листите на партията, които бяха показани през днешния ден.

 

Знаех, че сте по-умни, по-красиви, в този момент желая да видя, че сте и виновни, заръча им Борисов.

Имаме всесилен зложелател, откраднаха големи количества пари, ще ви търсят компромати, внимавайте, от през днешния ден сте виновни пред партията и обществото, сподели водачът на ГЕРБ.

 

" Властта, управническата, в партия ГЕРБ, тъй като аз съм я основал, не е с цел да ме обслужва, а с цел да пребъдва и след мен, стана една сплав, мисля, че го направихме добре, сред опита на дългогодишните партийци и младите, мисля, че бъдещето на ГЕРБ е обезпечено “, съобщи Борисов.

 

Той остро разкритикува ръководството на Политическа партия: " Те се гордееха, че стопираха " Хемус ", " Струма ", автомагистралата за Русе, Северозапада. Това са лъжци! Кое се случи за година и половина? Кое? Ядохме хора? Какво? Дразнел го пиара, та отидоха и арестуваха пиара, нелегално. Арнаудова, за теб приказвам, обърна се Борисов към Севделина Арнаудова, която бе в залата.

 

И продължи: " Днес и за налозите, там нали споделиха, всичко е изрядно. А кой ще заплати здравето и нервите. Искам да дойдеш и да ти дам писмото какво ми е написало детето на Севда, душичката, да видиш какво ми е написало, сподели Борисов на кореспондентка.

 

" Петков всеки ден излиза по малките екрани и вика, че противозаконните арести били първата стъпка. А втората коя е? Ние сме една шепа хора, разграничени на ГЕРБ, на Българска социалистическа партия, Движение за права и свободи, на Политическа партия, къде е силата на народа, силата е на работата, в построяването, в стабилността? Роми, арменци, мюсюлмани, в листите са и стават депутати. Много са тематиките, тук имаме герой междинна категория, герой тежка категория. Вие двамата имате ли роднинска връзка? “, продължи Бойко Борисов да изрежда младите, като се спря на двама младежи близнаци и се пошегува, че кто влязат в Народното събрание ще ги бъркат кой влиза и кой излиза от залата..

" Искам да ви видя, че сте по-отговорни ", пожела си Бойко Борисов. И добави, че на всички места има млади водачи, само че водещите в Европа, са остарели и трябвало да се откри салдото.

" Имаме всесилен зложелател, откраднаха голямо количество пари в интерес на Руската федерация. А Комитет за Държавна сигурност (на СССР) както работи... Ще ви наблюдават, ще ви съшият, внимавайте, тръгвате на акция. Имайте едно мислено. Ще ви търсят компромати, ще ви бият по тази тематика доста, както нас ", предизвести ги водачът на ГЕРБ.

 

" Социологиите са в наша изгода, само че е доста значимо дали Радев ще организира почтени избори и да допусне отново тези на " Да, България " да са с кодовете. Като ги чух по какъв начин пискат, в този момент си мисля, че може да са почтени. Минавате, обяснявате, от село на село, имате преносими компютри, обяснявайте какво значи двайсчетворката (ГЕРБ е номер 24 с бюлетината). Можем да оправим много неща. Рая, Чолаков, Росен Желязков се разберете, желая два пъти в седмицата или най-малко един път, да обиколят градовете за правосъдната промяна. Чуйте нови оферти, би трябвало да сме много-много мощни. Разбрахме на Политическа партия и на " Да, България " каква е правосъдната промяна - даваш я на Рашков “, заключи Бойко Борисов.

" Пътувам из страната и виждам, просто хората са уплашени. Аз не мисля, че ще са втори. Възходът на " Възраждане " е сериозен и мисля, че ще ги победят.Но - глас национален, глас Божий. Ние сме привикнали да управляваме сами с поддръжка. Народът ще дефинира кой с кого. Първата политическата мощ е определена да води, не да крета, това е демокрацията. Но формула ние и Движение за права и свободи не съществува, има доста формули, дано да забележим резултатите, системата по какъв начин ще разпредели депутатите. Как мога да кажа, че ще се коалираме с някой, в случай, че не съм приказвал с никой. Към днешна дата сме се коалирали единствено с " Да, България " и мисля, че беше сполучливо. Нека народът се произнесе “, съобщи още водачът на ГЕРБ.

 

" Хаос и безвластие, а ние, като младежи, би трябвало да оставим своя отпечатък на разцвет “, заяви председателят на Младежи ГЕРБ Георг Георгиев първоначално при представянето.

 

Георгиев се обърна към новите лица в листите с думите: " Ако на следващия ден станете депутати, то това няма да е привилегия, а голяма отговорност ".

 

" Горд съм с вас и с това, което реализира Младежката организация на ГЕРБ и съм признателен на господин Борисов, който видя всичко това ", сподели Георгиев.

 

" Всичко стартира с Бойко Рашков и неговите обвинявания за корупция в автомагистрала " Хемус ". Нищо няма една година след неговите изказвания. След това се появиха Петков и Василев, които обявиха, че ще строят по една автомагистрала на година докрая на мандата, няколко тунела. Много хора повярваха на тази измама. Да, мандатът е приключил прибързано, те даже не започнаха нито един план. Бившият транспортен министър Събев си разреши да обещае съответни неща на Русе - автомагистрала до Велико Търново, летище, ферибот за Гюргево и трети мост на Дунав “, сподели регионалният координатор на ГЕРБ в Русе Георги Кръстев, който е част от листата на партията.

Рая Назарян, която е юрист от 10 години, взе думата и изясни в детайли по какъв начин от ГЕРБ ще създадат по този начин предстоящата правосъдна промяна.

 

Десислава Трифонова благодари на водача Бойко Борисов и на Георг Георгиев за шанса да бъде лидер на листата на ГЕРБ в Пловдив-област. Трифонова, която беше народен представител в 47-ото Народно заседание, благодари и на парламентарната група, че е била компактно зад нея в късия живот на оня парламент.

" Голямата инфлация не е привнесена, не ги слушайте, като ви приказват. Тя е от предходното ръководство “, отсече Трифонова.

" В последната година, каквото можеше да се случи по неверен метод, се случи по неверен метод ", заключи Десислава Трифонова и предизвести, че би трябвало да се чака страната ни да има занимателен стопански напредък.

Мартин Харизанов, който е втори в листата за Враца, също благодари на Бойко Борисов за дадения късмет. " Огромни благодарности към всички вас, ние сме един тим, един екип. Не знам дали има друга младежка организация, която да е толкоз задружна. Аз съм бизнесмен, по обучение - лекар по стопанска система “, показа се той на младежкия партиен актив.

След това изброи какво са създали трите държавни управления на Борисов за 12 години в региона на спорта.

 

" Станах кмет на 34 години, само че никой не ме предложения от младежката организация. Затова се причислявам към нея след 15-16 години ", стартира с смешка изказването си заместник-председателят на партията Томислав Дончев.

Той съобщи, че младите са гаранцията на партията, че има последователност. Освен това мъдростта и дързостта били двете неща, които водят до положително ръководство.

" Мъдрост без смелост е бездейна и не поражда никакъв резултат, а смелост без мъдрост, може да доведат до някоя нелепост “, продължи той.

 

" В тези мракобесни времена, когато комунистическите сатрапи ни плашеха, вие удържахте дружно с нас. Понеже е доста съвременно да се приказва за правосъдна промяна, ние сме дали, само че не чух нашите политически съперници да кажат е ли е тая правосъдна промяна по Рашковски, която не признава правосъдните решения. Е ли е правосъдна промяна, когато вицепремиер от националната телевизия заплашва всички вас с пет години затвор? Той какъв е? Съдия, прокурор...? Ние не имаме вяра на тези хора, че могат да създадат правосъдна промяна. За нас е промяна, когато индивидът не дефинира нищо, който и да седи от горната страна, да няма значение. Върху това ще се борим да се случи в идващия парламент. Рамката, която ГЕРБ ще търси, е самостоятелна правосъдна система, без значение от индивида “, сподели Бойко Борисов.

" Видяхте, че не е доста ужасно. Разследваха, ревизираха и си отпътуваха. Ние, с сътрудниците от Изпълнителната комисия, оценихме го, сега, тук е една част, има на трето, водачи, които ги няма, през днешния ден с позволение отсъстват, имат мероприятия. Над 80 индивида имаме, като над 25 са на избираеми места, което е нашата признателност, че вие не се огънахте. Бяхте припознати като главен зложелател на Кирил Петков и Асен Василев, които ги пенсионираха млади. В съпоставяне с вас, те са едни дърти вампири. Виждате, че един Делян Добрев, който е набор на Асен Василев, не е тука, Дани Митов не е тука ", продължи той.

" Има ли разумен човек, който да има пари в фамилията и всяка седмица да тегли заеми, с цел да връща от заплатата си с високи лихви? “, разяснява още той.

" Три бюджета прави Асен Василев и те все не стигат, взима нови и нови заеми, които ние да плащаме. Трънчани споделят: “Три пъти го нарязвам и то все късо и късо “, съобщи още Бойко Борисов.

 

И съобщи, че макар всичките си неточности, които са допускани в ръководството, то е нямало да допусне инфлацията да се качи толкоз доста.

" Държавата е в тежка рецесия. Не сме заделили пари за каквото и да било, нула финансови разноски. Година и половина очаквам по модела " Радев " да забележим какво са построили. Инхаус е европейска процедура, единствената, с която можем да наваксаме. 

Борисов се възмути, че се налагала тезата, че в този момент на тези избори, ще се хвърлят едни 70 млн., които обаче, нямало да доведат до нищо. " В изолираност са партиите, които са на дъното на класирането. Първата не е, втората не е, от трето място надолу са в изолираност “, изясни той.

 

" Милиарди стоят в Плана за възобновяване, те не внесоха измененията в законите. Ние в този момент имаме подготвеност да ги внесем “, регистрира Бойко Борисов.

" С " Газпром " ние повече не би трябвало да имаме работа! 100% диверсификация от " Газпром ". Те взеха решение друго “, сподели Борисов.

" Политиката не е война, да убиеш и съсипеш другия. Политиката е битка на хрумвания. През тези 10-12 години най-големият проблем на ГЕРБ беше, че нямахме съпротива. Едно мъничко Българска социалистическа партия и Демократична България. Не е виновността в нас. Дойдоха на власт и напред да крадат. И когато Има Такъв Народ излязоха и споделиха, че не могат да разделят парите и те паднаха. Когато имаш мощна съпротива, не можеш да направиш нищо, никой не може да се контракти с опозицията. Еврозоната - наложително, най-важното. Диверсификация от " Газпром ", за нуклеарното гориво. Ние имаме рафинерия, две пристанища за нефт, произвеждаме ток, имаме слънце, въздух, вода, произвеждаме, ние сме житница, не можем да гладуваме. Ние имаме всичко. Ако те ни бяха послушали за тока, като им говорихме, нямаше да има инфлация. Те преднамерено, през тяхните компании, с които работят крепко, изпуснаха всичко “, приключи Бойко Борисов.

" За разлика от други, аз имам дипломатическа просвета и се споделя единствено това, което е контрактувано да се споделя “, завърши Борисов.

Накрая, Борисов получи за подарък футболна топка и футболна фланелка на ГЕРБ с обичания му номер 13 на гърба.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в !   

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР