В спецпрокуратурата и ОД на МВР-Бургас от два дни валят

...
В спецпрокуратурата и ОД на МВР-Бургас от два дни валят
Коментари Харесай

Извънредно! Полицията тараши още домове на близки хора около Митьо Очите, изплуваха имената на две важни фигури и известна фолк певица

В спецпрокуратурата и ОД на МВР-Бургас от два дни валят сигнали против хора, които са свързани с ОПГ-то на Димитър Желязков Очите. Те идват хора, които са се чувствали несигурни, огромната интервенция очевидно им дава кураж и те пробват да оказват помощ на органите на Министерство на вътрешните работи с още информация, оповестява " Флагман ".

Почти през час се попълнят изчезнали звена от информацията, която ни е нужна за доказателствен материал, с цел да се подхващат дейности по задържане и претършуване у лица, за които е известно, че гравитират към Димитър Желязков Очите – посредством практикуване на силови методики за прилепяне и отчисление на доходи от бизнес, или посредством осъществяване на отчисленията от постъпили посредством рекет пари.

Установява се, че част от парите са вложени главно в строителство. Това заяви източник от следствието, на който е известно чии домове са атакувани рано тази заран.

Задържан е предприемачът Димитър Дженков, прочут в града и с това, че брачната половинка му – фолк певицата Вероника върти проспериращ бизнес в бутикови фризьорски салон и сладкарница. Самият той е прочут със строителния си бизнес.

Дженков не е криел през годините контакта си с Димитър Желязков Очите, само че до този миг не е попадал толкоз директно в полезрението на Министерство на вътрешните работи.

Тази нощ претършуване е било осъществено и у друга фигура – извънредно близка до Димитър Желязков Очите - Николай Маринов – Магарето, който до погрома във „ 4you” преди две години, бе за Очите повече от телохранител и другар.

Самият Маринов съобщи в първия ден от акцията в четвъртък, че след кървавото меле във „ 4you”, след което той дълго бе лекуван, не поддържал контакт с ъндърграунд боса.

Припомняме, че Димитър Желязков по прякор Очите бе задържан в хотел в Истанбул. Както БЛИЦ писа дружно с него бяха арестувани още седем души. Те били отседнали дружно с Очите в хотел " Рамада " на площад " Таксим " в Истанбул. Очите не бил регистриран като посетител на хотела. Той спял в стая, наета от общинският консултант в Бургас Бенчо Бенчев. Там бил и някогашният народен представител Несрин Узун.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР