В специално интервю за вестник Сънди таймс британската поп звезда

...
В специално интервю за вестник Сънди таймс британската поп звезда
Коментари Харесай

Обичана звезда разкритикува отношението на Великобритания

В особено изявление за вестник " Сънди таймс " английската поп звезда Дуа Липа подлага на критика метода, по който министрите разискват мигрантите, наричайки го " късоглед и тесногръд ".

В обширното изявление по най-различни тематики родената в Лондон в семейство на косовски албанци певица не се тормози да приказва и за политика. Тя акцентира, че методът, по който държавното управление разисква албанците ѝ е предизвикал болежка и тя приканва за повече съпричастност.

По-рано министърът на вътрешните работи Сюела Брейвърман бе декларирала в Камарата на общините във връзка на прекосяванията на Ламанша с дребни лодки, че " има инвазия към Англия ", акцентирайки категорично " албанските нарушители ".

В изявлението за " Сънди таймс " 27-годишната Дуа Липа показва разочарованието си от късогледото и дребнаво отношение на министрите, което се насажда и измежду хората., изключително с изказванията, че имигрантите идват в страната и заемат английски работни места.

" Всъщност, имигрантите, които са пристигнали, се устоят сами, като работят необикновено интензивно. Трябва да има повече съпричастност, тъй като хората не напущат страната си, в случай че това не е неотложно, от боязън за фамилиите си “, акцентира Дуа Липа, представена от БНР.

Албанският министър председател Еди Рама подлага на критика министрите и изключително Брейвърман за това, че показват категорично с пръст албанците. По време на срещата му с Риши Сунак в Лондон през март той уточни Дуа Липа като образец за позитивите, които албанците носят на Англия.

" Хората идват да строят, да се грижат, да готвят и да пеят за вас и ние желаеме те освен да бъдат в сигурност, само че и да се усещат почитани “, сподели Рама. Родителите на певицата са напуснали Косово през 1992 година, поради напрежението, довело 6 години по-късно до войната там.

Снимка: Jason Koerner / Stringer/Getty Images
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР