В специално 6-минутно видео Реал Мадрид показа как върви реконструкцията

...
В специално 6-минутно видео Реал Мадрид показа как върви реконструкцията
Коментари Харесай

Реал Мадрид със специално видео за ремонта на Бернабеу

В особено 6-минутно видео Реал Мадрид сподели по какъв начин върви реконструкцията на клубния стадион “Сантиаго Бернабеу”. Столичани се възползваха от пандемията, с цел да насочат старания към работните действия по оборудването и то към този момент е готово още веднъж да приема мачове. Във публикуваното от Реал видео се наблюдават най-различни стадии от работата.

Тревното покритие към този момент е положено на 100 % и може да приема футболни дуели. Работниците, свързани с тревата на стадиона са се справили за рекордно време и „ лос бланкос “ ще могат да посрещнат първия си противник в Ла Лига на актуализирания „ Бернабеу “.

По стратегия първото домакинство на испанския първенец е на 30 септември против Валядолид. Строителните действия по цялостта на оборудването не престават и се чака да не затруднят първото домакинство на Реал Мадрид през сезона.

Заради присъединяване си в Шампионската лига през август отборът на Зинедин Зидан ще се включи към шампионата от втория кръг с посещение на Реал Сосиедад на 20 септември.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР