В спасяването на приютите на отец Иван се включи фолкпевицата

...
В спасяването на приютите на отец Иван се включи фолкпевицата
Коментари Харесай

Емилия спасява отец Иван

В спасяването на приютите на отец Иван се включи фолкпевицата Емилия . С наближаването на най-студените месеци обичайно има потребност от храна и средства и тази година ситуацията не е доста по-различно.

Изпълнителката си закупи книгата на положителния свещеник и прикани и други да го създадат, с цел да влязат още пари в бюджета на приютите. „ Много от вас познават отец Иван, който е покровител на дом за сираци „ Св. Николай “ в Нови хан и Якимово. Той издаде първата си книга в поддръжка на дома, която е част от акцията „ Купи и подари “, и средствата, събрани от нея ще бъдат за децата и възрастните, живеещи в дома. Нека помогнем “, приканва Емилия .

„ Засега ситуацията ни e релативно устойчиво, само че евентуално ще издържим единствено до Нова година. След това не знам каво ще става, тъй че хората дано да не стопират да оказват помощ, тъй като ще става мъчно ”, съобщи пред „ България Днес “ отчето.

След няколко влизания в болница той призна, че сега се усеща надалеч пo-добре. „ Да не споделям огромна дума, само че се позакрепих. Най-важното за мен е, че изчезнаха проблемите с дишането. Много ми пречеха в един миг, само че в този момент съм по-добре “, cпoдели спасителят на стотици бедстващи мъже дами и деца.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР