В Спартак Варна се надяват да играят домакинските си мачове

...
В Спартак Варна се надяват да играят домакинските си мачове
Коментари Харесай

Спартак се надява на подкрепа от Общината

В Спартак Варна се надяват да играят домакинските си мачове на личния си стадион напролет. Както е известно, " соколите " са в зоната на изпадащите и ще се борят до дъно за своето оцеляване в елита. Затова домакинските дуели са от изключителна значимост за варненци, защото през есенния дял от шампионата, те получаваха сериозна поддръжка от своите почитатели. 

Това обаче зависи от Община Варна, която държи главния коз за акт 16 на осветлението на клубния стадион на " соколите ". 

Без него Спартак е заплашен да не получи лиценз за efbet Лига и да се наложи да одобряват противниците си отвън Варна. През предходната година от БФС бяха благосклонни и позволиха на " соколите " да играят в своя дом, като мачовете им бяха в светлата част на денонощието. Сега обаче въобще не е несъмнено дали това ще се случи. Треньорът на спартаклии Димитър Димитров - Херо към този момент разгласи, че всичко зависи от локалната администрация и изрази неразбиране по какъв начин може ръководството на Варна да пречи на варненски тим да се показва по допустимо най-хубавия метод. За момента от Община Варна не вземат отношение по тематиката, като чиновници на градската администрация в неофициални диалози декларират, че те не са страна в този проблем.

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР