В социалните мрежи ври и кипи заради хобито на бившия

...
В социалните мрежи ври и кипи заради хобито на бившия
Коментари Харесай

Сърбеж: Джизъса Си Бърка В Дупката И Си Души Пръста

В обществените мрежи ври и кипи поради заниманието на някогашния футболист Благо Джизъса. Пикантна сцена, показваща по какъв начин Благой  си рови в задника под завивките и след това си мирише междинното пръстче, което си е навирал откъм гърба, не може да даде спокоен сън на потребителите.

Кадрите от всекидневието на Джийзъса в Къщата на Биг Брадър демонстрират и най-личния и единствен фен на сценката. В първо ВИП сепаре пред междинното му пръстче е обичаната Златка Райкова, скоро Георгиева, която дреме умерено под ароматните пръсти, с които по-късно Благо ще я погали.

Каква безутешна непосредственост в връзките на тези красиви хора, какво повече да кажем за влюбените им душици и вмирисаните пръсти, с които си бъркат откъм гърба, душат ги и се галят по-късно, отбелязва lifeonline.bg. Цялото присъединяване на Златка и Благо в „Биг Брадър“ е изправено пред фундаменталния въпрос „ Да не би да се изложим? “ и „ Да не ни се подиграват? “, но по какъв начин може да си го мислите, по какъв начин може да се притеснявате.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР