В социалните мрежи скочиха срещу поредния безумен семинар, зад който

...
В социалните мрежи скочиха срещу поредния безумен семинар, зад който
Коментари Харесай

Заслужи си го! Обвиниха Кобилкина в склоняване на дами към платени креватни услуги!

В обществените мрежи скочиха против следващия безразсъден семинар, зад който стои Наталия Кобилкина, научи HotArena.

Хората са възмутени от концепцията, че учи дамите по какъв начин да си заловен богат мъж. „ Склоняването към проституция не беше ли нелегално или аз съм стар просто… “, гласи един от мненията в Интернет.

Сексоложката разгласява в формалната си страница във фейсбук клип, в който показва младо момиче на име Василена. „ Как да имам богат мъж? Има ли формула за това нещо? Попитахме една жена, която умее да намира богати мъже на всички места по света “, подхвана тематиката Наталия, писа „ Шоу “.

А нейната другарка стартира със заучените фразички, на които биха се хванали единствено най-големите наивници: „ Изключително доста имам вяра, че ние и единствено ние сме виновни за нашето благополучие. Отговорни сме за това дали да живеем богат и първокласен метод на живот или се вайкаме, че нямаме пари и живеем в бедност. Аз персонално имам вяра, че има сполучлива формула, която е тествана от моите клиенти. Как да имаме богат мъж в дълготраен проект? Как да бъдем щастливи с този богат мъж и по какъв начин той да бъде богат с нас? Направила съм едно изследване, разпитала съм над 25 милионери какво желаят от дамата до тях. Всички от тях ми дадоха едни и същи отговори, за които ще приказваме на моя семинар.  Ако желаете да бъдете щастлива и богата жена, заповядайте “.

Тези семинари, несъмнено, костват много скъпо и изненадващо – постоянно са цялостни, а измежду клиентите й даже са известни имена.

Кобилкина е част от загадка стратегия на Комитет за Държавна сигурност (на СССР) (ФСБ), целяща да трансформира всички български дами в к*рви “, възмущава се консуматор в мрежата.

Какво да вършат мъжете, които не са милионери, е въпросът, който развълнува българската нация и скочи против материалистката Кобилкина.

В нейния уебсайт има сектор „ Училище за жрици “, където е написано, че „ всяка жена е родена като жена, само че не от всяка жена става Жрица “. Имената на семинарите са безумни и като че ли са взаимствани от порнографията. Там има куп пояснения за жрицата, които я показват като най-могъщата владетелка на мъжете, което отново води до това какво съставлява проституцията и проститутката.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР