В социалните мрежи се завъртя любопитно видео на Камелия, което

...
В социалните мрежи се завъртя любопитно видео на Камелия, което
Коментари Харесай

Появи се клипче на Камелия отпреди 33 години. Просто уникална

В обществените мрежи се завъртя любопитно видео на Камелия, което е направено преди да стане една от огромните звезди на попфолка. На фрагментите я виждаме с черна коса да извършва едни от най-големите сръбски шлагери на това време. 

Изпълнителката на шлагера " Луда по тебе " се зарадва на ретро клипчето и показа детайлности къде и по кое време е направено то. Певицата се върна обратно в спомените си и разкри, че лентата е запечатала миг от сватбено празненство, на което е пяла преди близо 33 години.

“Това съм аз през 1991 година на женитба. Така стартира всичко. Благодаря на всички, с които започнах тогава. Дали отново да не събера тайфа? Какво мислите? " – написа певицата, шервайки видеото.

Изпълнителката е неузнаваема. Вижда се, че по това време Камелия е с тъмни коси и се изявява дружно с оркестър. Няколко години по-късно към този момент изгрява звездата й, откакто подписва контракт с “Пайнер ".

Лайковете и мненията, които събира видеото от първите изяви на певицата, са стотици, а почитателите не крият огромната си изненада. Някои оферират в действителност тя да образува още веднъж собствен оркестър, други сипят суперлативи за метода, по който наподобява и акцентират, че постоянно е била харизматична дама.

Камелия стартира първоначално да пее сръбски песни и даже в нейните си планове внася тази нотка на сръбско звучене и изпяване, което я прави друга от колежките й в сектора, напомня " Блиц ".

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР