В социалните мрежи се появиха предполагаеми снимки на дъщерята на

...
В социалните мрежи се появиха предполагаеми снимки на дъщерята на
Коментари Харесай

Появи се изчезнала дубайска принцеса

В обществените мрежи се появиха хипотетични фотоси на дъщерята на емира на Дубай, принцеса Латифа, съобщила преди време, че я държат затворена срещу волята й. На тях тя е в два от най-големите търговски центрове в Дубай, съобщи Асошиейтед прес.

Фотосите са оповестени от жена, разпозната в английските медии като някогашна военнослужеща от кралските Военноморски сили. На тях принцеса Латифа бинт Мохамед Ал Мактум е на кино в " Мол ъф дъ Емирейтс " и в ресторант в " Дубай мол ", който се намира покрай най-високата постройка в света - " Бурдж Халифа ". Ако се съди по филмовите реклами, фотосите евентуално са направени през май.

Те са били качени тази седмица в два обществени акаунта в Инстаграм, отбелязва Би Би Си. На едната от фотосите принцесата е в компанията на още две дами. Приятели на Латифа, която не е била виждана на публично място от месеци, са споделили за Би Би Си, че разпознават и двете дами, които са нейни познати.

Британската медия не може да ревизира достоверността на фотографията, само че другар на Латифа е удостоверил, че това е тя.

Тридесет и пет годишната принцеса се пробвала да напусне Дубай през 2018 година, само че била арестувана от командоси в лодка край крайбрежията на Индия. Във видеозаписи, публикувани през февруари от Би Би Си, Латифа, твърди, че я държат във вила, " превърната в затвор ". Тя споделя, че не знае по кое време и при какви условия ще бъда освободена, и всеки ден се тревожи за сигурността и живота си.

Съдбата на принцесата обезпокои специалисти на Организация на обединените нации и правозащитници и те желаеха доказателства, че дъщерята на емира на Дубай е жива.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР