В социалните мрежи се появи шега, че украинци продават пленени

...
В социалните мрежи се появи шега, че украинци продават пленени
Коментари Харесай

Пленили сте танк? Не, няма нужда да го декларирате ВИДЕО

В обществените мрежи се появи смешка, че украинци продават пленени съветски танкове в eBay. След това стана ясно, че обявите са подправени, а вместо същински покорен танк, продавачът предлага играчки.

И въпреки всичко елементарни жители са завладели няколко съветски танка, употребявани при опита за инвазия. Два видеоклипа, оповестени от английския член на Народното събрание Джони Мърсър, демонстрират трактори, които теглят съветски танкове.

И макар че фактически пленените съветски танкове не се продават в eBay, наподобява, че украинците, които въпреки всичко заловят танк, не би трябвало да заявяват цената му пред личното си държавно управление.

Bit of a theme developing here.. they’re not even bothering to chase after them any more.
— Johnny Mercer (@JohnnyMercerUK)

" Заловили ли сте съветски танк или бронетранспортьор и се притеснявате по какъв начин да го декларирате? ", гласи изказване на Националната организация за отбрана от корупцията на Украйна, преведено от основаната в Киев осведомителна организация Интерфакс Украйна. " Запазете успокоение и продължавайте да защитавате Родината! Няма потребност да обявявате пленените съветски танкове и друга техника. "

No expert, but the invasion doesn’t seem to be going particularly well.

Ukrainian tractor steals Russian APC today????
— Johnny Mercer (@JohnnyMercerUK)

В изказването, представено от Днес.бг, се споделя още: " Благодарение на смелостта и успеха на бранителите на украинската страна, вражеската военна техника нормално идва при вас към този момент унищожена и извадена от приложимост, което прави невероятно оценката й в сходство със закона. Следователно също е невероятно да се разбере какъв брой коства такава движимост. "

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР