В социалните мрежи популярност набира клип, на който се вижда

...
В социалните мрежи популярност набира клип, на който се вижда
Коментари Харесай

Загадъчни облаци нападат такситата в Хонконг

В обществените мрежи известност набира клип, на който се вижда доста чудноват случай: такси в Хонконг внезапно е нападнато от мистериозен облак. Това се е случило към 21:00 часа. Хунг Леунг, както постоянно, се е возил с колата си по пътя и внезапно се случило нещо ненадейно.

Пред него пътувало такси. Изведнъж от лявата му страна се появило нещо бяло, което доста приличало на облаче. Това " облаче " безусловно избутало таксито от пътя, след което колата изхвърчала от банкета и се забила в дърво. Хунг Леунг описа, е в случай че всичко не бе снимано от камерата на видеорагистратора на колата му, даже самият той в никакъв случай не би повярвал, че това се е случило. От шока Хунг скочил на спирачките, а цялостният му с удивление глас може да се чуе на записа.

За страдание повече информация по отношение на странния случай няма. Най-вероятно, водачът на таксито не е потърпевш, тъй като Леунг се е лимитирал до това, единствено да разгласява в мрежата фрагмента, в който облачето атакува таксито. Видимо, по-нататък той си е тръгнал, когато се е уверил, че водачът на таксито е излязъл незасегнат от колата.

Клипът обаче заинтересува редица експерти, учещи паранормалните феномени. Силен интерес той провокира и измежду потребителите в интернет, които започнаха да показват всевъзможни теории за случилото се.

Ако това е фантом, както пишат някои, то той се държи и наподобява много извънредно - като топка и е доста нападателен. Не наподобява доста на видение. Може да е кълбовидна гръмотевица, считат втори. Има и такива, които са на мнение, че това е някаква енергийна същина от успореден свят и даже " удар на извънземни " по таксито.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР