В социалните мрежи често можем да видим какви ли не

...
В социалните мрежи често можем да видим какви ли не
Коментари Харесай

Kia и Hyundai са част от поредното опасно TikTok предизвикателство

В обществените мрежи постоянно можем да забележим какви ли не неща под формата на написан текст, фотоси или даже видеа, които въпреки и да наподобяват действителни на пръв взор, постоянно могат да се окажат следващата машинация. Именно подобен клип набира известност в интернет пространството, където консуматор с псевдонима robbierayyy демонстрира по какъв начин възпламенява Kia единствено благодарение на USB кабел.
`Kia

Предизвикателството, което се назовава Kia Challenge бързо се популяризира в Съединени американски щати, където няколко души към този момент се оплакаха, че са намерили колите си с разрушени стъкла и счупена кормилна колона. Една от дамите, потърпевша от гледащите TikTok крадци даже разкрила оставен USB кабел в колата си.

Въпреки очевидния крах на паленето с USB кабел, крадците въпреки всичко отмъкнали портфейла на дамата, два велосипеда, принадлежности и даже няколко кенчета с безалкохолно. Властите оповестяват, че предизвикването бързо се популяризира при колите от марките Kia и Hyundai заради сходството им.
@robbierayyy #BigInkEnergy #foryou #PrimeDayDreamDeals #foryoupage #kiaboyz ♬ original sound - RobbieRay
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР