В социалните мрежи актьорът Веселин Плачков публикува видео на порасналата

...
В социалните мрежи актьорът Веселин Плачков публикува видео на порасналата
Коментари Харесай

Плачков показа как дъщеря му сама си прави COVID тест

В обществените мрежи артистът Веселин Плачков разгласява видео на порасналата си щерка Андреа, която живее и учи в Англия. На фрагментите момичето демонстрира и коментира малко по малко по какъв начин си прави антигенен тест за да успокои всички родители и възпитаници. Самият Плачков написа:

" Здравейте, това е моята щерка Андреа, която учи в Англия и с доста любов направи тази проява за вас. Считам, че това ще бъде потребно за доста родители и ще вкараме успокоение за това по какъв начин и по какъв метод се вършат тези проби, което успокоява всички там и няма заболели в учебно заведение! Бъдете здрави и апелирам Ви, това е чисто информативно ".

Към момента в Кюстендил, Ямбол, Видин, Монтана данните са най-тревожни. От началото на образователната година към 2 пъти са се нараснали карантинираните учители, 4 пъти карантинираните възпитаници.

В Габрово влиза ротационно образование, защото региона е с над 500 инфектирани на 100 000 души. За момента ротационното образование е за 2 седмици. Това заяви просветителният министър проф. Николай Денков за обстановката с образователната година и ковид.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР