В Солт Форк, в най-големия държавен парк в американския щат

...
В Солт Форк, в най-големия държавен парк в американския щат
Коментари Харесай

ВИДЕО запечата Снежен човек в американска гора

В Солт Форк, в най-големия държавен парк в американския щат Охайо, няколко мъже са забелязали нещо, което доста наподобява човек, само че имащо прекалено много косми по тялото. Очевидци са сигурни, че са снимали снежен човек, оповестяват международните издания.

На фрагментите можете да видите създание, напълно покрито с косми. Според думите на туристите, те са снимали най-хубавото доказателство за съществуването на Голямата стъпка. Заслужава да се означи, че в Съединените щати през миналия половин век има повече от 10 хиляди доказателства за Бигфут, само че по този начин и няма доказателства от очевидци.

Някои учени, които най-малко на доктрина признават съществуването на йети, акцентират, че съществото може и да се отнася към хората. Снежният човек може да е хибрид, който се появява вследствие на кръстосването на примат и рационален човек в самото начало на неговото образуване.

За да снимат Бигфут, очевидците са употребявали дронове. Преди това те са получили позволение от управляващите да ги употребяват. Ръстът на съществото наподобява повече от два метра, а дължината на стъпалата е към 40 сантиметра. Според локалните поданици снежни индивиди живеят в Охайо от началото на 18 век.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР