В Софийския районен съд не успяха да започнат разпитите на

...
В Софийския районен съд не успяха да започнат разпитите на
Коментари Харесай

Отпаднаха свидетели по дело срещу прокурорския син от Перник

В Софийския областен съд не съумяха да стартират разпитите на първите очевидци по делото против прокурорския наследник Васил Михайлов. 

Младежът е обвиняем за осем закононарушения, едно от които е закана за ликвидиране. Делото стартира изначало, тъй като предходният арбитър отпътува на стаж в съда по правата на индивида в Страсбург.

В залата не се явиха четирима от очевидците. Те са показали документи, че са заболели. Прокурорът по делото Георги Иванов изиска съвещанието да се отсрочи, само че съдът не се съгласи. Защита на Михайлов изиска част от очевидците да отпаднат. Съдът реши това да се случи с няколко от тях, както и с две движимости лица.

 Само трима от потърпевшите имат искания към Васил Михайлов, който е в ареста към този момент няколко месеца. Срещу него има още две каузи, още веднъж за хулигански прояви, а преди към месец той се призна за отговорен по друго дело за побой в Созопол, като се споразумя за година и половина пробация.

По време на днешното съвещание стана известно, че юрист на подсъдимия пред районните магистрати в София ще бъде Любомир Таков, осведоми dir.bg.

Съдът отхвърли да промени мярката за неотклонение на Михайлов от задържане под стража в домакински арест. Следващото съвещание по делото ще бъде на 13 юни.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР