В Софийския градски съд започва второ дело срещу Георги Семерджиев.

...
В Софийския градски съд започва второ дело срещу Георги Семерджиев.
Коментари Харесай

В СГС започна второто дело срещу Георги Семерджиев

В Софийския градски съд стартира второ дело против Георги Семерджиев. Процесът е по тъжба на Семерджиев, който апелира присъда от Районния съд в София за междинна телесна щета с особена свирепост.

Делото, разпределено на арбитър Снежина Колева, към момента не планувано, осведоми Българска национална телевизия.

Според прокуратурата на 5 май 2012 година в ж.к. " Хаджи Димитър " Семерджиев употребявал мачете, до момента в който потърпевшият е бил на земята и в безпомощно положение. За това закононарушение Семерджиев е наказан на две години затвор. Той би трябвало да изплати и 12 000 лв. обезщетение на жертвата.

Съподсъдим на Семерджиев е футболистът Иван Бандаловски. През юни предходната година някогашният капитан на ЦСКА бе наказан на една година затвор условно.

БГНЕС напомня, че Георги Семерджиев беше наказан на 20 години затвор на първа инстанция по общо пет обвинявания. Семерджиев умъртви две млади дами - 21-годишната Хариет Стефанович и 26-годишната Христина Дилева, на тротоар в София при ръководство на автомобил със 166 км/ч в града. Той е използвал опиати, бил е с подправено удостоверение за правоуправление и сменени табели. Освен това беше упрекнат и в бягство от местопроизшествието незабавно след злополуката.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР