В Софийския градски съд не е имало и към настоящия

...
В Софийския градски съд не е имало и към настоящия
Коментари Харесай

СГС: Обезпечителните мерки срещу Мартин Божанов са отменени, няма дело за конфискация на имуществото

В Софийския градски съд не е имало и към сегашния миг няма заведено дело за конфискация на имущество, добито по незаконен метод, от Мартин Божанов, показват от съда.

Налични са единствено каузи, формирани по искане на Комисията за нелегално добито имущество, които съставляват искове за застраховане на предстоящ иск. В определенията си съдът е позволил желаните обезпечителни ограничения, само че е указал законов период, в който същинските искове за конфискация следва да бъдат импортирани в съда.

Това е трябвало да стане след влизане в действие на неоправдателна присъда по формирани разнообразни наказателни преписки против Мартин Божанов.

Към момента в Софийски градски съд няма информация против Мартин Божанов да има такава влезнала в действие неоправдателна присъда.

Първоначално позволените обезпечителни ограничения са анулирани по искане на самия Мартин Божанов и негови родственици.

По-рано В " Денят стартира " някогашният ръководител на Комисията за лишаване на нелегално добитото имущество проф. Стоян Кушлев съобщи, че през 2008 година е постановено лишаване на имущество на Мартин Божанов - Нотариуса в размер на 430 000 лв. за осъществяване на голям брой измами.

По думите му още през 2005 година е имало влезнала в действие присъда за измами против убития. Едно от първите каузи, формирани за лишаване на имущество през февруари 2006 година, е против Божанов, добави проф. Кушлев.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР