В Софийски градски съд (СГС) вднес започва по същество делото

...
В Софийски градски съд (СГС) вднес започва по същество делото
Коментари Харесай

Съдът започва да гледа по същество делото срещу Кристиан Николов

В Софийски градски съд ( Софийски градски съд ) вднес стартира всъщност дело то против Кристиан Николов , обвиняем за гибелта на журналиста Милен Цветков , съобщи БГНЕС.

Навръх Великден 2020 година джипът, ръководен от Николов, с висока скорост – 99 км/ч в градски условия, връхлетя върху автомобила на Милен Цветков , до момента в който журналистът чака в колата си на червен светофар. Освен шофирайки с превишена скорост, 22-годишният мъж бил зад кормилото под въздействието на три разнообразни типа наркотични субстанции – амфетамин, тетрахидроканабинол, кокаин.

На 18 декември Софийска градска прокуратура внесе в съда обвинителния акт против Николов, притеглен към наказателна отговорност за осъществено от него закононарушение по превоза – съзнателно провокирано тежко пътнотранспортно произшествие, лишило живота на участник в придвижването.

Разпоредителното съвещание беше на 21 януари. „ Тъй като до момента не съм имал опция да се срещна с околните на потърпевшия, желая да употребявам този миг и да изкажа моите най-искрени съболезнования за загубата. Знам, че това нещо не би могло да ви утеши, само че желая да знаете, че откровено скърбя за случилото се ”, сподели тогава Кристиан Николов в правосъдна зала, като се обърна към околните на Милен Цветков.

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР