В София за 92-и ден недоволни от работата на правителството

...
В София за 92-и ден недоволни от работата на правителството
Коментари Харесай

92-и ден на недоволство от властта

В София за 92-и ден недоволни от работата на държавното управление и прокуратурата се събират на жълтите павета. Въпреки неприятното време протестиращи започнаха да се събират в Триъгълника на властта към 19:30 ч., заяви bTV.

В палатката пред Президентството тече подписка за отпадане на наложителното потребление на маски и шлемове. Към 20 ч. недоволните блокираха придвижването по бул. " Цар Освободител ".

Габрово, Велико Търново и Горна Оряховица се сплотиха в протестно автошествие против държавното управление и основния прокурор. Десетки коли се включиха в автопротеста с маршрут Велико Търново - Лясковец - Горна Оряховица. Демонстрантите стопираха с развети флагове и викания за оставка пред общината в Горна Оряховица и пред обект от веригата бензиностанции.

Припомняме, че по-рано през днешния ден двама мъже в Пловдив бяха задържани след опит да спрат за диалог здравния министър проф. Костадин Ангелов . Единият е артистът Даниел Михайлов, а другият е Валентин Караджов.

Михайлов твърди, че е бил уволнен от работа от театъра в Габрово поради присъединяване му в антиправителствените митинги. Караджов е с 24 престъпни регистрации и съгласно полицията, през днешния ден е бил използвал алкохол. По данни на Министерство на вътрешните работи, те са се пробвали да замерят проф. Ангелов с яйца.

Здравният министър отхвърли да е бил уцелен и дефинира държанието им като нападателно. Двамата мъже са наказани на три дни арест по бързата процедура.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР