В София вече се изгражда и зоната наМондиал Камп“, която

...
В София вече се изгражда и зоната наМондиал Камп“, която
Коментари Харесай

Очакват посланици на Русия и Саудитска Арабия на Мондиал Камп

В София към този момент се построява и зоната на „ Мондиал Камп “ , която тази година ще бъде мястото в столицата за мачовете от Световното състезание по футбол. „ Подготовката тече по проект, през днешния ден към този момент сме на терен, а още на следващия ден ще бъде построена сцената и видео стената. Готови сме и с интензивностите за всички, които няма да гледат футбол “, споделят от „ Ивент БГ “, уредници на събитието.

Всеки уикенд на „ Мондиал Камп “ ще има спектакъл за децата и разнообразни работилници, както и атрактивни спортове за дамите – Аеробокс, Муай Тай, Йога и доста други. Организаторите приготвят и голям брой игри и атракции, с цел да бъде прекарването още по-запомнящо се.
 Мондиал NOVA
Специално за откриването се чакат и посланиците на Русия и Саудитска Арабия , които откриват Световното с мач сред двете страни . „ Провели сме диалози, като удостоверение ще имаме най-рано в деня на събитието. Подобни визити не се афишират публично, поради ограниченията за сигурност “, описват от „ Ивент БГ “.

И още:

Спорт
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР