В София предстои да бъде отворен първият в страната т.нар.

...
В София предстои да бъде отворен първият в страната т.нар.
Коментари Харесай

В България ще бъде изграден първият по рода си град за пазаруване

В София следва да бъде отворен първият в страната така наречен outlet village – идея за извършване на покупки, в която другите марки се нареждат на едно място, завършено като миниград.

Амбициозният план ще се осъществя на територията на Jumbo Plazza през 2025 година Новината беше обявена от Симона Първанова, шеф отдаване чартърен и маркетинг в " Тринити Кепитъл “ – компанията, притежател на ритейл парка.

" Амбицията ни е това да стане най-големият ритейл парк на Балканите. Разширението, което планираме, ще се осъществя на три стадия и от 30 000 кв. метра ще се разраснем до 85 хиляди кв. метра през 2025 година “, сподели Първанова, представена от economic.bg.

През първия стадий от разширението на ритейл парка следва да навлязат нови марки и да се обособят нови физически магазини. Във троя стадий ще бъде открит така наречен outlet village, а последната фаза от разширението на плана включва създаване на нов тип строителен хипермаркет, който ще е на правилото " направи си самичък “.

Имаме запитвания и за градеж на дребен хотел, мислим и за офис част. Но това са хрумвания, които към момента са на стадий обсъждане ", сподели още Симона Първанова.

" Градът за извършване на покупки “, който следва да бъде отворен в София, ще се състои от 50 помещения– главно фешън марки. Ще бъде построен и паркинг с 1800 места. Размерът на инвестицията в плана не се оповестява.

В Европа village outlet са основани преди 40 години и има над 200 центъра, като повече от 4000 марката се обитават в тях “, споделя Симона Първанова.

Компанията е решила да сътвори новия план поради търсенето на подобен вид място за извършване на покупки от страна на марки. 

Смятаме, че с този план ще притеглим хора от цялата страна “, споделя Първанова.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР