В София откриха нов комплекс, в който децата да се

...
В София откриха нов комплекс, в който децата да се
Коментари Харесай

Нов комплекс за обучение за безопасност на движението откриха в София

В София откриха нов комплекс, в който децата да се образоват по сигурност на придвижването. Инициативата е част от акцията на Българска национална телевизия „ Спри, детето резервира! “


В двора на детска градина „ Шарл Перо “ в регион „ Младост “, бе открита първата за 2019 година образователна площадка за безвредно придвижване и колоездене от акцията " Спри, детето резервира! ".
Силвия Симова, шеф на отдел „ Връзки с обществеността “: От името на българска национална телевизия, желая да благодаря на директорката, за това че продължава акцията „ Спри, детето резервира “, тъй като ние започнахме преди седем години с концепцията да запазим живота и здравето на всички тези деца, които са тук, децата на България. Мария Ботева, Отдел пътна полиция при основна дирекция Национална полиция: Единият от най-важните знаци, съгласно мен, които децата би трябвало да разпознават е, мястото където е обозначено, че има пешеходна пътека, с цел да може да се научат да ги употребяват.  Българска национална телевизия се включи в акцията Българска национална телевизия се включи в акцията "Спри, детето резервира! "
За шеста година Българската национална телевизия взаимно със Столичната община и Пътна полиция, провежда детско коледно празненство, част от кампани...

На новата образователна площадка децата демонстрираха познанията си за безвредно придвижване по пътищата и ловко управляваха мини коли и мотоциклети.

Имаше и артистична стратегия от театрално студио „ Весел столичен фар “.

Инициативата има за цел да концентрира вниманието на водачите върху дребните участници в придвижване, които са дейни през летния сезон. Досега са възобновени и десетки пешаходни пътеки наоколо до учебни заведения и детки заведения.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР