В София от днес до края на седмицата се преустановява

...
В София от днес до края на седмицата се преустановява
Коментари Харесай

Част от учениците в София минават на онлайн обучение

В София от през днешния ден до края на седмицата се прекратява присъственото образование за учениците от пети, шести, осми, девети и единайсети клас. Ограничителната мярка е указана в заповед на шефа на Столичната районна здравна ревизия Данчо Пенчев. 

Присъствено ще се образоват учениците от първи до четвърти клас, както и от седми, десети и дванайсети клас, предава Българска телеграфна агенция. 

В същата заповед, която влиза в действие от през днешния ден, е посочено, че от 00.00 ч. на 27 януари се вкарва ограничаване до 50% в капацитета/работната площ/брой лица в обектите и действия със значение за публичното здраве и заведенията за хранене и развлечения - заведения за хранене, кафенета, бирарии, сладкарници, питейни заведения, сладкарници, чайни и други В тях допускането на хора още веднъж ще бъде със " зелен документ ". 

От същата дата се вкарва и работно време до 22:00 ч. за игралните зали, казината и заведенията за хранене и развлечения, в това число и тези към местата за настаняване. 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР