В София ни чака ад, пишат в един глас медиите

...
В София ни чака ад, пишат в един глас медиите
Коментари Харесай

В София ни чака ад

" В София ни чака пъкъл ", пишат в един глас медиите в Северна, виждайки големите опашки, които се извиха сутринта на стадион " Георги Аспарухов ".

Реваншът от втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите сред Левски и Шкупи е в четвъртък от 20.00 ч. " Сините " завоюваха преди седмица в Скопие с 2:0.
 Левски отпуска още 1000 билета за почитателите си
Левски отпуска още 1000 билета за почитателите си

За реванша против Шкупи

" Причината за толкоз огромния интерес, е освен положителният резултат от първия мач, само че и случаите отпреди дни, довели до мелета, намушкан българин в болница и арести.

Левски си обезпечи задатък от 2:0 в мача на " Тодор Проески ", заради което българските публицисти интензивно пишат, че класирането в идващия кръг към този момент е обезпечено.

От София акцентират, че освен няма да се продават билети на почитателите на Шкупи, само че и жители на Северни Македония няма да могат да влизат на стадиона, защото при закупуването на билети ще се ползва персонален документ ", написа Sport1.mk.

По-рано през днешния ден УЕФА предприе незабавни ограничения за недопускането на гостуващи последователи на дуела на 3 август.

Това се случи вследствие на формалното писмо от президента на БФС Борислав Михайлов до управлението на УЕФА, в което бяха изразени опасения за сигурността и опазването на публичния ред по време на дуела, в случай че македонски почитатели бъдат позволени на трибуните на " Герена ".
 УЕФА подреди: Без аудитория на Шкупи за конфликта с Левски!
УЕФА подреди: Без аудитория на Шкупи за конфликта с Левски!

Европейската футболна централа предприе незабавни ограничения

Всичко това е в светлината на сериозните проблеми, провокации и произшествия, до които се стигна по време на първия дуел в Скопие.

В формален отговор, адресиран до Борислав Михайлов, заместител генералният секретар на УЕФА Джорджо Маркети уведомява, че Европейската централа недвусмислено прави оценка срещата в София като " високо рискова ", заради което неотложно е извършена среща с представители на двете национални футболни федерации, двата футболни клуба и длъжностните лица на УЕФА.

От страна на Шкупи е получено увещание, че билети за гостуващи почитатели няма да бъдат пускани в продажба.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР