В София може да има сериозно земетресение в следващите две

...
В София може да има сериозно земетресение в следващите две
Коментари Харесай

Стряскаща прогноза : Страшен трус в София до Хелоуин?

В София може да има съществено земетресение в идващите две седмици. Това стряскащо предизвестие насочат група астролози в обществената мрежа.

" Внимание! Важно е! От астрологическа позиция имаме заплаха към 23-ти октомври ", сигнализира Адриана Вотей. 

В поддръжка на думите си тя ползва обясненията на собствен сътрудник, който свързва всичко със странните облаци, появили се на разнообразни места в страната, в това число в столицата. Ето какво гласи въпросната обява: 

" Без да желая да всявам непотребен ужас - използвайте информацията по своя преценка и убеждение - само че по това, което откривам, има възможност в София да има съществено земетресение в идващите две седмици. Да обясня.

На първата фотография е облак, сниман над квартал " Овча купел " тази утрин ( на 18.10. - бел. ред.) На втората е облак, сниман в Турция, две седмици преди разрушителното земетресение от 7,8 по Рихтер на 6 февруари, 2023 година Много хора мислят, че този облак е бил като предупреждение за катаклизма. За сходен облак се твърди, че е забелязан преди земетресението в Маракеш, Мароко.



Облак, сниман над " Овча купел "



Облак, сниман в Турция, две седмици преди разрушителното земетресение от 7,8 по Рихтер на 6 февруари, 2023 г. 

За мен вероятността в региона да има земетресение в околните две седмици не е дребна и смятам, че има действителна заплаха. Аз не съм там, само че бих гледал най-малко до края на октомври да съм отвън града или най-малко да не преспивам там. Или в краен случай да съм подготвен за евакуация. Само че това във високи здания е съвсем невероятно.

Ако сложа условно дата две седмици след през днешния ден, това прави 31 октомври, което съответствува с окултния/сатанински празник Хелоуин. Ама че съвпадане!

В фотосите съм добавил снимани мнения под видео за въпросния облак от Турция.

Прави усещане написаното от един японец, който цитира и остарели японски книги за четири типа облаци, появявали се преди огромни трусове.

Тези описания ще ги прибавя изпод като фотоси в мнения, с цел да бъдат в вярната поредност. Нарича го earthquake cloud. Сходството с този сниман в Турция е голямо.

Нека не забравяме също, че натовските страни си изтеглиха дипломатите два дни преди въпросното земетресение, та явно са знаели, че следва, а е допустимо и американците освен да са знаели, а и да са го предизвикали. Има информация от един канадски публицист, Бенджамин Фулфорд, за потребление на сходна технология против Япония.

Молете се да се размине съществено злополучие и се пазете! "

Междувременно през днешния ден, 21.10.,  край язовир " Студена " беше регистрирно земетресение с магнитуд 2.6 по скалата на Рихтер.



Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР