В София има нужда от хора като мен - работещи,

...
В София има нужда от хора като мен - работещи,
Коментари Харесай

Непредставените вече имат свое лице в листата на водача ѝ и кандидат за кмет д-р Асен Ангелов

„ В София има потребност от хора като мен - работещи, почтени, самостоятелни. Не съм политик, само че виждам какво се случва в моя роден град и желая да има опция непредставените, като мен, да бъде чут гласа им “, споделя Марио. Именно това го стимулира да се причисли към претендента за кмет на София и лидер на листата за общински съветници, Асен Ангелов, и да бъде част от неговата визия за транспарантна и новаторска столица.

Роден на 16.09.1965 година в сърцето на Западен парк, Марио Арнаудов е човек, който освен е израснал измежду зелените площи на столицата, само че и е посветил живота си на труда и фамилията. Отгледал е две деца и от 30 години работи като автомонтьор - специалност, която му е по-скоро предопределение. Притесненията на Марио съответстват с тези на мнозина софиянци - качеството на въздуха, положението на инфраструктурата и неналичието на вероятности за младежите в града. Като автомонтьор с тридесетгодишен стаж, Марио е очевидец на качеството на превоза, организацията и спазването на разпоредбите, които са проблем в София.

Семейството е главната движеща мощ в живота на Марио. Двете му деца са към този момент работещи, и желаят да останат и да живеят в София. Това му дава спомагателен тласък да работи за развиване и разцвет на столицата. Като част от екипа на Асен Ангелов, Марио Арнаудов ще работи интензивно за усъвършенстване на инфраструктурата, чистотата и екологичната среда в София. Той е образец за всеки, който желае да види промени в своя град и е подготвен да способства персонално за тях.



Гласувайте за с бюлетина № 11 и за, като част от неговия екип в листата за общински съветници - с № 134.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР