В смразяващ коментар след изборната си победа в неделя руският

...
В смразяващ коментар след изборната си победа в неделя руският
Коментари Харесай

Владимир Путин предупреждава за „пълномащабна Трета световна война“, ако западните войски влязат в Украйна

В вцепеняващ коментар след изборната си победа в неделя съветският президент Владимир Путин предизвести, че е „ пълномащабна Трета международна война “ „ допустимо “, в случай че западни войски влязат в Украйна.

Репортер на конференция, която президентът организира, попита за неотдавнашните мнения на френския президент Еманюел Макрон, съгласно които войски може да бъдат изпратени в Украйна, с цел да оказват помощ на страната във военните й старания.

Путин отговори: „ Мисля, че всичко е допустимо в днешния свят и на всички е ясно, че това ще бъде една крачка от пълномащабна Трета международна война. “

Отвратителният коментар идва, откакто някогашният член на Комитет за Държавна сигурност (на СССР), 71, беше определен за пети шестгодишен мандат, което го прави най-дълго управлявалият съветски водач след Йосиф Сталин, като ръководството му е планувано да продължи до 2030 година, когато се счита, че той ще търси още един мандат.

Първоначално овакантяване резултатите от анкетата, обявени от глобената от съветското държавно управление медийна органи...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР