В случая с оставката на Валери Симеонов изобщо не говорим

...
В случая с оставката на Валери Симеонов изобщо не говорим
Коментари Харесай

Политолог: Борисов трябва да поиска оставката на Симеонов

В случая с оставката на Валери Симеонов въобще не приказваме за политика, а за най-елементарно образование. Смятам, че министър председателят Бойко Борисов би трябвало да поеме отговорност и да изиска оставката на Валери Симеонов. Щом вицепремиерът не се е научил да приказва както би трябвало, значи мястото му не е във властта. Това разяснява политологът Борис Попиванов в утринния блок на Българска национална телевизия.

,,Свидетели сме на прекомерно грозни подиуми, които не вършат чест на българската политика``, добави още той.

По думите му не е невероятно НФСБ да изпадне от патриотичната коалиция.

,,Определено има претенденти за мястото на НФСБ. В последна сметка всеки се пробва да надиграе другите. Всички са възбудени, че има някаква националистично-патриотична вълна, която би трябвало да бъде яхната и овладяна``, уточни Попиванов.

,,Никой няма интерес от предварителни избори. Политическата рецесия може да бъде овладяна, просто обстановката би трябвало да се успокои``, съобщи от своя страна политическият психолог Антоанета Христова.

,,Когато използваш думи като „ майка`` и,,дете в тежко положение`` в отрицателен проект, става тъкмо това, което се случва сега. Общността е основана, с цел да пази най-слабите. Затова и хората са на открито. Нещата таман се бяха успокоили, виждаше се, че системата и държавното управление започваше да работи в поддръжка на тези майки и в идващия миг пристигна този акт на вицепремиера, чрез който бяха афектирани най-слабите хора в обществото``, показа Христова.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР