В случая с акцията в имоти на Васил Божков по-интересното

...
В случая с акцията в имоти на Васил Божков по-интересното
Коментари Харесай

Безлов: Защо акцията в имотите на Божков е точно сега

" В случая с акцията в парцели на Васил Божков по-интересното е за какво се случва тъкмо в този момент. Официалната версия я чухме - че е обвързвана с убийството на Алексей Петров. Тази версия се завъртя още след убийството. Но в този момент, дали ще повярваме на формалната версия, зависи от въображението ни ". Това разяснява пред NOVA специалистът по сигурността в Центъра за проучване на демокрацията Тихомир Безлов по повод обиските, които се организираха в няколко от офисите на предприемача Васил Божков.

По мотив нахлуването " по необходимост ", с което Министерство на вътрешните работи оправда акцията, и дали има нови данни по следствието на убийството на Алексей Петров Безлов уточни че: " Не е невероятно. Просто провокира скептизицъм методът, по който беше направено това навлизане на полицията. Те търсят, обаче, не е известно да са създали нещо. Доколкото разбирам те са в развой на такова изпитание за още информация ", акцентира той. 

Според него разкриването на подобен вид убийства за последните 34 години е извънредно рядко. " Ако извършите един лист на по този начин наречените " поръчкови убийства " на известни предприемачи, престъпни престижи, ще видите, че голямата част са без оголен палач. Има съмнение, само че доста рядко има арестуван ", безапелационен е той.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР