В случай на военен конфликт ще бъде възможно да се

...
В случай на военен конфликт ще бъде възможно да се
Коментари Харесай

В Русия намериха начин да лишат САЩ от самолетоносачи

В случай на боен спор ще бъде допустимо да се нанесат съществени вреди на целия флот американските самолетоносачи с ракетни удари по една цел.

Според онлайн блога Zero Hedge става дума за единствената американска корабостроителница, която има капацитет за строене и ремонт на атомни самолетоносачи. Това стратегически значимо оборудване се намира в Нюпорт, щата Вирджиния, написа "Поглед инфо ".

Ударът по тази „ слабост “ с крилати ракети с стандартни бойни глави ще бъде същинска злополука.

Но даже и без тази офанзива, опциите на корабостроителницата може да не са задоволителни за навременното възобновяване на развалени по време на боевете кораби и още повече за построяването на нови.

Другите американски проблеми също са изгубените пълномощия при създаване на танковете ново потомство. Работата е там, че в пенсия излиза към този момент второ потомство инженери, което в никакъв случай не е проектирало такива машини.

Както се отбелязва от блога, след основаването при започване на 70-те години на танка М1 “Ейбрамс”, нови разработки в тази област в страната не е имало. Единствено се организира рационализация на модела.

Превод: В.Сергеев
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР