В случай на удари на Украйна по Крим няма да

...
В случай на удари на Украйна по Крим няма да
Коментари Харесай

При украински атаки по Крим ще отвърнем бързо и убедително

В случай на удари на Украйна по Крим " няма да има договаряния ", ще има единствено ответни удари по цялата територия, следена от Киев. Това съобщи заместник-председателят на Съвета за сигурност на Руската федерация Дмитрий Медведев в документално изявление с журналистката Надана Фридрихсон, оповестено в канала й в Telegram, предада организация ТАСС, представена от Ройтерс.

Коментарът на Медведев е в отговор на въпроса дали Русия ще бъде принудена да договаря с Украйна посредством удари по Крим

" Нашият отговор може да бъде всевъзможен. Президентът на Русия напълно несъмнено сподели това ", означи заместник-председателят на Съвета за сигурност на Руската федерация.

Фридрихсон попита Медведев, дали потреблението от страна на Украйна на оръжия с по-голям обхват може да принуди Русия да договаря с Киев.

" Резултатът ще бъде тъкмо противоположният ", отговори Медведев в мнения, които Фридрихсон разгласява в своя канал в Telegram.

Медведев изясни, че Русия не си слага никакви ограничавания и според от характера на заканите е подготвена да употребява всички типове оръжия " в сходство с нашите доктринални документи, в това число Основите на нуклеарното въздържане ".

" Мога да ви уверя, че отговорът ще бъде бърз, корав и безапелационен ", добави той, представен от БНР.

Според съветската нуклеарна теория (Основи на държавната политика на Руската федерация в региона на нуклеарното въздържане от 2020 г.), потреблението на нуклеарно оръжие от Русия е допустимо, в случай че врагът употребява този или други типове оръжия за всеобщо поразяване против Руската федерация и нейните съдружници.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР