В случай на необходимост режимът на Ким Чен-ун може да

...
В случай на необходимост режимът на Ким Чен-ун може да
Коментари Харесай

Пхенян може да изстреля водородна бомба в космоса

В случай на нужда режимът на Ким Чен-ун може да изстреля атомна бомба в космоса, заяви Contra Magazin. Съединените американски щати са обезпокоени от сходен сюжет.

Успешно извършените проби с балистични ракети на Северна Корея дават индикации, че при положение на военни дейности и ескалиране на напрежението Ким Чен-ун може да заповяда изстрелване на бомба в открития космос.

Електромагнитният подтик освен ще блокира множеството американски спътници, а също така ще върне 90% от американската територия в каменната епоха, показва изданието. Страната ще остане без електричество и други жизненоважни системи.

Експлозия на сходна бомба над Щатите се равнява „ 10 Фукушими “, а резултатът ще надвиши в пъти и повредата в Чернобил. Съседните на Съединени американски щати страни – Канада и Мексико – също ще пострадат от опустошителния гърмеж.

През последните месеци напрежението на Корейския полуостров се увеличи доста. Съединени американски щати и Северна Корея си насочиха взаимни закани, в това число и за нанасянето на нуклеарен удар.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР