В случай, че сте забравили, Джордж Сен Пиер е един

...
В случай, че сте забравили, Джордж Сен Пиер е един
Коментари Харесай

Ураганът Сен Пиер се завърна и отвя шампиона Биспинг

В случай, че сте не запомнили, Джордж Сен Пиер е един от най-великите бойци в света на смесените бойни изкуства за всички времена.

През миналата вечер в UFC 217 някогашният дълготраен първенец на Ultimate Fighting Championship (UFC) в полусредна категория се завърна в Октагона за пръв път от четири години и означи забележителна победа над Майкъл Биспинг, с цел да вземе купата на UFC в междинна категория.

Той приключи съперника си посредством захват за отричане (риър нейкед чоук) в края на третия рунд пред очите на препълнената зала "Медисън Скуеър Гардън " в Ню Йорк и по този метод стана едвам четвъртият войник в историята на UFC, който печели купа в две разнообразни категории. Преди него това са реализирали единствено Ранди Котур, Конър Макгрегър и Би Джей Пен.

"В момента нямам нито една дума в устата си, не знам какво да кажа. Това е сбъдната фантазия. Благодаря ви за поддръжката, моята фантазия стана действителност ", съобщи Сен Пиер, откакто завоюва 13-ата си поредна борба.

Въпреки че Сен Пиер стигна до успеха по един праволинеен метод, в средата на втория рунд Биспинг подвигна темпото и пласира няколко тежки удара, които много затрудниха канадеца.

"Той ме нарани много съществено на няколко пъти. Опитах се да прикрия това, само че дребосъче, не бих желал още веднъж да се удрям с него ", съобщи с почит Сен Пиер.

С тази победа Сен Пиер (26-2) изравни върха точно на Биспинг за най-вече победи в историята на UFC (20). Биспинг (30-8), който беше притежател на купата от юни 2016-та година, бе в серия от пет пореди победи преди снощното проваляне.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР