В случай, че Русия спечели войната в Украйна, съществува реална

...
В случай, че Русия спечели войната в Украйна, съществува реална
Коментари Харесай

Столтенберг: Ако Путин спечели войната в Украйна, може да не спре дотам

В случай, че Русия завоюва войната в Украйна, съществува " действителна заплаха " съветският президент Владимир Путин да не спре до такава степен, предизвести генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг, представен от Франс прес.

" Ако Путин завоюва в Украйна, има действителна заплаха експанзията му да не спре до такава степен ", съобщи пред медиите генералният секретар, като акцентира нуждата от продължение на военната помощ за Киев. " Нашата поддръжка не е щедрост, това е инвестиция в нашата сигурност ", добави той в миг, когато съветският президент Владимир Путин съобщи от Москва, че съветските сили усъвършенстват позициите си по съвсем цялата фронтова линия в Украйна.

" Спирането на военната помощ за Украйна единствено ще удължи войната, а няма да ѝ постави край ", предизвести Столтенберг. " Единственият метод за реализиране на дълготраен и обективен мир е да бъде уверен съветският президент Путин, че няма да завоюва на бойното поле ", добави той.

" А единственият метод да се уверим, че президентът Путин ще разбере, че няма да завоюва на бойното поле, е да продължим да поддържаме Украйна ", акцентира генералният секретар на НАТО.


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР