В случай, че имате симптоми на вирусна инфекция, включително с

...
В случай, че имате симптоми на вирусна инфекция, включително с
Коментари Харесай

Личен лекар: Не започвайте самолечение, ако имате симптоми на вирусна инфекция

" В случай, че имате признаци на вирусна зараза, в това число с обща изнемощялост, както се твърди, че това е най-характерният белег за Омикрон разновидността, свържете се с персоналния си доктор, с цел да може да бъдете изпратени навреме за проучване ". Това предлага общопрактикуващият доктор доктор Мирослав Спасов в изявление за bTV.

" Става дума за вирусна зараза и не би трябвало да се стартира самолечение или пускане на лекуването с антибиотик, дано преценката да е на персоналния доктор ", добави той. По неговите наблюдения „ Омикрон ” протича по-леко, изключително при имунизираните пациенти, само че отново зависи от това какви са рисковите фактори и дали пациентът няма съпътстващи болести, които да утежнят протичането на вирусната зараза.
Черният пипер блокира разпространяването на ковид
Природните алкалоиди, които се съдържат в черния пипер, са способни да блокират разпространяването на ковид. В вероятност могат...
Прочети повече
По думите му когато се свърже с персоналния доктор, пациентът не би трябвало да търси мнение и на различен доктор и да се получава наслагване на лекуването. „ Защото това крие риск от увеличение на страничните резултати на медикаментите. Молбата ми е към всички жители с коронавирусна зараза, които подлежат на лекуване, прецизно да следват рекомендациите на лекуващия ги доктор ”, сподели още доктор Спасов.

От началото на пандемията общопрактикуващите лекари в България са двойно и тройно по-натоварени, добави той, уточнявайки, че единствено през днешния ден в неговата процедура е имало повече деца, в това число новородени бебета на 2 и 3 месеца, както и няколко фамилии, а като цяло вирусът визира всички възрасти.

Още от ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР