В Словения карантината за болните от COVID-19 от днес вече

...
В Словения карантината за болните от COVID-19 от днес вече
Коментари Харесай

В Словения намаляват COVID изолацията от 10 на 7 дни

В Словения карантината за болните от COVID-19 от през днешния ден към този момент няма да бъде 10, а седем дни. Това ще важи при положение, че заболелият няма температура или други COVID симптоми 24 часа преди края на самоизолирането и резултатът от COVID теста на седмия ден е негативен, съобщи словенската организация СТА, представена от Българска телеграфна агенция.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 30151
Вчера в страната са доказани 8396 нови случая на ковид, като позитивните проби са били към 76 %. В събота Словения регистрира 13 911 новозаразени, което е безспорен връх от началото на епидемията в страната, сочат данните на Националния институт по публично здраве.

Решението да се понижи карантината цели да се предотврати срив на обезпечаването на значими услуги, както и колапс на бизнеса, до който може да се стигне поради огромния брой хора под карантина, отбелязва Хина. 

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 30151  Почина величие в медицината след прекаран COVID-19 Почина величие в медицината след прекаран COVID-19  Италия понижава периода на годност на имунизационните документи Италия понижава периода на годност на имунизационните документи  Собствениците на заведения: Новите Коронавирус ограничавания са безумни

Собствениците на заведения: Новите Коронавирус ограничавания са безумни
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР